perfume or poison?

30.12.2009., srijeda

Thank you Santa <3

Kako otkriti jesi li bila dobra protekle godine??
...vidi što ti je Djedica donio fino


Bila sam jako dobra...cerek



odmah da vam pokažem i kako sam rasporedila svoju kolekciju šminke (ruževi, sjajila i lakovi za nokte imaju svoje kutijice).... sorry na lošoj slici s iPhonea..



jako sam sretna i zadovoljna.. i potaknuta sam da i sljedeće godine budem dobra fino

Osim toga, preko blogerice BeautyAddict koja odnedavno piše u sklopu Gloss Blogs na neseser.hr sam otkrila e.l.f. cosmetics (britanska stranica) i napravila harač jer zaboga, kako da odolim kad je sva šminka tako prokleto jeftina, a dobiva odlične kritike?? Svi se kunu da su im kistići za šminkanje savršeno meki i iznenađujuće kvalitetni za tu cijenu (1,5 funtu iliti 12kn komad, halo??lud), umirem od znatiželje da probam Eye Transformer sjenila koja mijenjaju boju vašeg sjenila yesyesyes i tako, jedva čekam da sve stigne i da vam javim dojmove wave
- 12:48 - Komentari (4) - Isprintaj - #

29.12.2009., utorak

Moji mali ženski gadgeti

Otkako mi se sestra odselila prije nekoliko dana, provodim mnogo vremena uređujući - odnedavno - svoju sobu. cerek Uživam u tome, makar sam onemogućena u provedbi nekih većih izmjena budući da namještaj jednostavno ne stane u sobu u ikakvom drugom rasporedu nego sadašnjem. Bojom zidova sam zadovoljna, ukrasima također, prema tome preostaje mi malo toga za mijenjati - zato se fokusiram na čišćenje (umjereno - ipak su praznici, zar ne?) i preslagivanje, jer sam pomalo freak što se tiče toga da svaka stvar ima svoje mjesto i tamo i bude.

I tako, čisteći sam primijetila jednu zanimljivu stvar, a to je hrpa gadgeta! I to ne bilo kakvih, nego pravih ženskih, u nijansama ružičaste i crvene - zašto bi sve moralo biti dosadno sivo i crno?? Budući da volim misliti o sebi kao jednoj curi prilično upućenoj u te tehničke stvari (makar, ahem, ne znam ništa osim otvoriti i zatvoriti Photoshop), opskrbila sam se (slijeva nadesno pa u smjeru kazaljke na satu):



1. PQI H550 eksterni hard disk od 320GB - moja najnovija igračka (poklon za rođendan od mame i tate!), kupljena prvenstveno zato što želim na jednom mjestu (OCD, kažem vam) držati sve svoje fotke i muziku (zasad fotki ima 20GB, oooops), ružičasta boja je bila samo bonus i presudila je da kupim baš ovu slatkicu! PQI (ja to čitam piki cerek) je navodno dosta napredan što se tiče USB stickova i eksternih hardova, i diči se turbo brzinom prijenosa podataka (na kutiji kaže: do 53% brži prijenos!).
2. SONY walkman NWE107 od 1GB, kupljen još tamo negdje 2004. godine za neke masne novce (bio je jedan od rijetkih s tako velikom memorijom), sjećam se da sam natjerala tatu da me vozi skroz do Sv. Nedjelje jer u Zagrebu nije bilo ružičastog hahahaha.. jadan on! Inače sam ga koristila donedavno jer sam oduševljena njegovom veličinom, jednostavnošću upravljanja, racionalnim korištenjem energije (jedna ona mala AAA baterija traje do 70 sati!) i savršenim zvukom (puno je bolji nego na iPod shuffle, na primjer). Prikazuje samo 1 red teksta i ikonice, ali je po meni to sasvim dovoljno za snalaženje.
3. iPhone 3G 16GB – s rozom futrolom – poklon „sebi od mene, s ljubavlju, ja“ od prošle godine, moj najdraži gadget jer je sve na jednom mjestu! Moram naglasiti da ga nisam kupila „jer ga svi imaju“ nego ciljano, jer sam se zaljubila u njega i njegove mogućnosti nakon puta u London s ekipom i korištenja frendovog iPhonea za sve od telefoniranja do fotkanja (ima 2 mpix kameru i slike ispadaju prilično dobro!) i mailanja – bila sam zaista impresioniranja njegovim mogućnostima! Također puno koristim i surfanje – dok npr. nekoga čekam u gradu spojim se na Wi-Fi ili 3G mrežu i provjerim mail ili rezultate nekog ispita..
4. PQI USB stick od 8GB – mali, metalik rozi. Tko bi mu mogao odoljeti?? Nažalost čini se da me dopao neki siroček iz loše serije jer mu se plastični dijelovi raspadaju (a nosim ga u kozmetičkoj torbici!!), boo. Ipak, nemam loše mišljenje jer radi besprijekorno i brz je, a memorije ima i više nego što mi je potrebno pa nosim sa sobom sve od muzike do slika i prezentacija za fax.


S druge strane, imam nešto i crvenih gadgeta – konkretno, crvene teme se iz nekog razloga držim kad je riječ o fotićima, pa su u ergeli sljedeći modeli:



1. Olympus mju 820 od 8,2 mpix – moj vjerni suputnik i pratioc – ah gdje li smo samo sve zajedno bili i koliko stvari vidjeli ;) Ok bez zezancije, radi dobre slike, makro je super, u nekim stvarima bi naravno i mogao biti bolji, ali budući da zasad nemam želje tegliti sa sobom neki profesionalniji fotić niti si umišljam da imam nekakvog fotografskog talenta, za koga je – dobar je.
2. Kodak Easyshare C140 od 8,2 mpix – skroz novi i još neraspakiran jer će biti poklon mami za rođendan – jer puno putuje sama i s tatom pa im je potreban još jedan fotić za slučajeve kad meni treba moj Olympus. Ovaj je jednostavan, bez nekih prekompliciranih menija i bez 20 modova fotografiranja, ima samo Auto fotkanje koje je, ako ćemo vjerovati online reviews, zadovoljavajuće. Cijena ovog fotića je apsolutno smiješna (u TechnoMaxu) pa smo se odlučili za njega jer, kao što rekoh, on će biti priručni fotić. Javim kakve su slike kad ga otvorimo ;)


Još nešto! Ne znam za vas, ali ja sam odušeljena digitalnim okvirima za slike! Prošle godine sam dobila jedan mali TakeMS-ov od frendice za ročkas i uživam gledajući ga kako vrti slike dragih ljudi, dragih mjesta... Nekad ga i zamrznem na slici nekog umjetničkog djela i uživam u malo umjetnosti. Nedavno sam s prijateljicom išla drugoj prijateljici na tulum useljenja i postavilo se pitanje poklona – budući da ne volimo nekome nametati svoj stil što se tiče uređenja interijera, odlučile smo se na digitalni okvir i savršeno smo to pogodile jer ta frendica i njen dečko često idu na izlete, u prirodu, i uvijek se s njih vraćaju s predivnim slikama za koje je zaista šteta da čame u kompjuteru! U TechnoMaxu smo kupile Kodak Easyshare P820 i to 8 inčni za samo 449 kn (neka akcija je bila), prezadovoljne smo jer ima čak i dio koji je touch screen, a može stajati samostalno ili se objesiti na zid. Frendica je sretna, pa smo i mi sretan



Kako vi stojite s gadgetima? Imate li ih puno, koristite li ih ili vam skupljaju prašinu? Kojima ste zadovoljni?
kiss

- 11:33 - Komentari (4) - Isprintaj - #

15.12.2009., utorak

Trenutačno stanje svijesti

- sretna sam jer je rođendanski tulum bio total success! Bio je to jedan ludi kokoš-party gdje sam okupila sve svoje curke iz svih razdoblja svog života i sa svih strana, bila nas je masa i super smo se provele!! I darovi su naravno prekrasni, ništa drugo nisam ni očekivala od mojih cura, zaista su se sve potrudile!

- jaako sam sretna jer sam konačno skupila hrabrosti da učinim nešto što sam planirala i željela godinama. Isplatilo se! I odličan je osjećaj kad tako nešto napraviš, osjećaš se potpunije, zadovoljnije, sretnije sam sa sobom i ... snažnije! Ono u stilu, ako sam ovo napravila mogu sve!! wink

- bila sam u mini-šopingu i super sam prošla sa sniženjima. Nisam ništa veliko kupila, samo sitnice, ali puno njih za malo novčića. thumbup

- nije mi baš kul kaj je pao snijeg. Nisam zimski tip i uvijek mi je hladno. Mislim da moram nabaviti ovo... Jastučići koji se drže u džepu, kad ti je hladno stisneš ih i oni se ugriju, kad dođeš doma prokuhaš ih i opet su spremni za sljedeću upotrebu.

- probala sam Essenceovu maskaru za 21,90 kn, neko ultra xxl lash boost volume mega super enhancing čudo.. u srebrno-crnom je pakiranju i kako god da se zove, super je! Makar bih rekla da je više od svega produžujuća. Uglavnom, ja zadovoljna.

- ipak, nisam zadovoljna sa Alverdeovom podlogom za sjenila. Ne znam stavljam li je ja možda premalo ili činim neku drugu grešku, ali nisam primijetila apsolutno nikakav pomak u smislu dužeg trajanja sjenila, ne-skupljanja sjenila u naboru kapka ili intenzivnije boje sjenila. Razočarana sam. Cijena je bila oko dvadesetak kuna.

- zaključila sam da svoju ljubav prema miješanju metala (iliti kombiniranju zlatnog, srebrnog, brončanog, boje rozog zlata itd.) moram prenijeti na višu razinu i da bi najidealniji način da to napravim bio ovaj prsten... Slika je preuzeta sa etsy-ja, a prsten je remek-djelo prodavača jewela i dođe 99 dolara bez poštarine. Divan je!!!


- lupam se po glavi što sam ovo ljeto bila glupa i propustila na sniženju kupiti odličnu bodycon haljiničicu u Bershki jer kao, grozno mi stoji i vidi me kako izgledam........ omg.. sva sreća kaj ju je frendica ipak kupila pa sam je, sad kad sam se urazumila, mogla posuditi za ročkas.

- sutra se rano dižem i zato sad jurim spavati. Pusa svima! kiss
- 00:27 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga i malo o meni

..magic's in the music and the music's in me...

Brojač posjeta & otkud me posjećujete